|
Fabius
Vizitator
|
 |
« : Aprilie 29, 2009, 03:55:12 » |
|
Ceva stiri referitoare la concertele si evenimentele de la 1 mai 2009 in mamaia in afara de concertul din bamboo aveti ? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
euadmin
Vizitator
|
 |
« Răspunde #1 : Mai 01, 2009, 03:28:07 » |
|
David Tavare Vineri, 1 mai 2009 In Crush Mamaia
Pe 1 mai 2009 va invitam la Crush Mamaia Opening Party, super petrecerea de deschidere a Crush Mamaia.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
euadmin
Vizitator
|
 |
« Răspunde #2 : Mai 01, 2009, 03:29:31 » |
|
2 nopti de pomina alaturi de nights.ro in club Lite din Mamaia. Distractie garantata!
Vineri 1 mai Dave Van N, Adrian Eftimie, Nick Curly, Johnny D (live)
Sâmbătă 2 mai Pagal, Raoul Russu, Dana Nicula
Bilete pentru toate trei serile puteti achiziona pentru suma de 40 RON de pe site-ul bilet.ro sau din reteaua magazinelor Diverta.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
keveBeine
|
 |
« Răspunde #3 : Februarie 14, 2010, 08:47:16 » |
|
Cu certitudine nu. Dar ca natie nu avem puterea sa invatam din propriile greseli ori din lucrurile bune ale altora. Stam si jelim ca babele sau ca povestea lui Creanga cu drobul de sare, in loc sa punem mana la treaba. Nu cred ca cineva a pus in discutie apartenenta geografica ci mai degraba cea atitudinala.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
keveBeine
|
 |
« Răspunde #4 : Februarie 18, 2010, 04:40:15 » |
|
I consider, that you are mistaken. I can prove it.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
keveBeine
|
 |
« Răspunde #5 : Februarie 19, 2010, 11:30:47 » |
|
Nu suntem mai rai...avem noi un caracter mai aparte Sa fii roman, crescut in Romania este diferit de a fii german, crescut in Germania. Daca am acorda mai multa atentie culturii/mentalitatii romanesti, am intelege sursele care ne diferentiaza de ceilalti europeni, dar si pe cele care ne fac sa ne simtim europeni.Istoria ne arata legatura noastra cu Europa, insa obiceiurile si/sau viata de zi cu zi dezvaluiesc portretul nostru - ca romani.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
keveBeine
|
 |
« Răspunde #6 : Februarie 26, 2010, 11:16:04 » |
|
Depinde ce intelege fiecare prin "a fi rau", dar oricum, nu..nu cred ca suntem mai rai decat alti europeni. Coruptie, crime, violuri, talharii sunt peste tot. In schimb, suntem mult mai ingusti la minte decat ei, dar si aspectul acesta se poate modifica in timp. Cat despre valori morale, etica..aceste notiuni le cunoastem si noi, in aceeasi masura ca si alte nationalitati.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
keveBeine
|
 |
« Răspunde #7 : Martie 20, 2010, 11:23:07 » |
|
Romanii au o identitate si datorita momentelor din istorie. Prin pozitia sa geografica, Romania a fost inconjurata de mari "primejdii": Imperiul otoman, Imperiul tarist, Imperiul austro-ungar, Uniunea Sovietic, dar si Hoarda de Aur tatara, Regatul Bulgariei, Regatul Iugoslav, Rusia Mic Ucraina. Romanii sunt europeni. Si punctum
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|